Sandra Afrika ispalila Dušana i otkazala maturu!
Foto: Facebook/Dušan Vuković

Predomislila se

Sandra Afrika ispalila Dušana i otkazala maturu!

Dok je cijela Srbija drhtala i željno čekala taj 15. jun, kako Telegraf ekskluzivno saznaje, Sandra Afrika je morala otkaže odlazak na maturu sa Dušanom Vukovićem zbog poslovnih obaveza.

– Iako je Sandra zaista imala najbolju namjeru da bude pratnja Dušanu na maturi, pa je čak i isplanirala šta će njih dvoje obući, u međuvremenu je zakazala dvije tezge u Švajcarskoj i Austrije koje nikako nije mogla da odbije. Vlasnici klubova u kojima će nastupiti Sandra su njeni prijatelji koji su je mnogo zadužili u životu, pa je ona osjećala moralnu obavezu prema njima – kaže izvor blizak pjevačici i napominje da je Sandri mnogo žao što je ispalila Dušana, kao i da je maturanta iz Novog Žednika već pozvala kako bi mu saopštila tužnu vijest.

Sa druge strane kako Telegraf saznaje Vukoviću je teško jer mu popularna pjevačica neće biti pratnja, ali nije ljut na nju, već joj je zahvalan što je postao glavna faca u školi.

– Razočaran sam što neću ići na maturu sa Sandrom. Nisam ljut, jer razumijem da joj je karijera na prvom mjestu. Zahvalan sam joj na popularnosti koju sam dobio. Postao sam najveća faca u školi – kaže Dušan i dodaje da se čuo sa Sandrom, koja mu je obećala da će se iskupiti.

– Čuli smo se, a ona mi je tada obećala da će mi se odužiti izlaskom u grad, što vjerujem da će ispuniti – otkrio je maturant.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.