Dara Bubamara napušta
Dara Bubamara

Zbog Ivanovića i Georgieva

Dara Bubamara napušta "TLZP"?

Pjevačica Dara Bubamara koja je prihvatila učešće u muzičkom takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", navodno je odlučila da napusti šou zbog Ivana Ivanovića i Vlada Georgieva.

Njih dvojica, kao članovi žirija, često su umjeli da uvrijede pjevačicu, a sada je kako ona tvrdi i sabotiraju.

Najprije su joj rekli da ima noge kao Neša Bridžis, zatim da pjeva kao Đoša, a koliko god da se Dara trudila, uvijek je dobijala male poene.

Bubamara je saopštila produkciji TLZP-a da će napustiti šou, jer ne želi da Ivan i Vlado ruše njen ugled i karijeru.

Produkcija je međutim sazvala sastanak sa Darom, Ivanovićem i Georgievim kako bi se smirile strasti, na šta je pjevačica pristala, piše Skandal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.