Tamari  prijeti zatvor jer se hvalila snimkom na kojem juri autoputem 300 km/h? (FOTO)
Tamara Đurić

“Brzina mi je vrlina“

Tamari prijeti zatvor jer se hvalila snimkom na kojem juri autoputem 300 km/h? (FOTO)

Starleta Tamara Đurić se prije nekoliko dana pohvalila snimkom na kojem je vozila 300 km/h svoj novi Mercedes, a zbog toga bi mogla da snosi posljedice.

Uz komentar “brzina mi je vrlina“ Tamara je objavila snimak lude vožnje svog novog automobila koji joj je kupio dečko Makarona, a navodno vrijedi čak 160 hiljada eura. 

Direktor Komiteta za bezbjednost saobraćaja Damir Okanović je izjavio za „Blic“ da očekuje da starleta bude pozvana na razgovor je se ovo karakteriše kao nasilnička vožnja.

tamara1
Ipak, Tamara ne mari za to, pa je na Fejsbuku nastavila da objavljuje fotografije svog novog ljubimca zbog kojeg je privukla i pažnju austrijskih medija koji su je nazvali “ruskom turistkinjom“. 

“Za 'dušebrižnike' Tamara je vozila 300 km/h na putu Minhen-Hamburg, a tamo to nije zabranjeno a kad nije zabranjeno znači da je dozvoljeno.... Ja sam uzoran građanin i ne bahanališem se gdje ne treba”, napisala je na Fejsbuku.

Bulevar.b92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.