Bog je uslišio moje molitve, žene ne čekajte da vam prođe voz (Video)
Seka Aleksić

Seka Aleksić otvoreno o trudnoći

Bog je uslišio moje molitve, žene ne čekajte da vam prođe voz (Video)

Pjevačica Seka Aleksić ispričala je u intimnoj ispovjesti u emisiji "Ami Dži šou" kako se sa suprugom Veljkom godinama borila za potomstvo.

Seka je više puta istakla kako priča o vantjelesnoj oplodnji ne treba da bude bauk za žene, ali i da je neophodna vjera jer je samo tako moguće da Bog usliši vaše molitve.

- Bog je presudio i dao mi to u pravo vrijeme - rekla je Seka povodom trudnoće.

- Ja sam o tome otvoreno pričala, ali sam se pokajala. Nisam mogla više da izdržim pritisak. Došlo je do toga da ja imam problem da imam djecu... Možemo da maštamo i da pravimo planove, ali Bog sam odredi sve - rekla je Seka.

- Najbitnija je vjera. Kada nju nemate, sve vam je uzalud. Vantjelesna oplodnja je nešto potpuno normalno - objasnila je popularna folkerka.

Pjevačica je rekla da je svi pitaju da li hormonska priprema za vantelesnu oplodnju goji i kako to sve zapravo izgleda.

- Ništa nije bolno. Poruka za sve parove - Nemojte da čekate da vam otkuca biološki sat - iskreno je poručila Seka.

- Imala sam nekoliko neuspješnih pokušaja. Najvažnije je da ste smireni i da nemate problema. Nemojte da gledate vijesti, da idete na internet... Ja uopšte više ne koristim internet i telefon - izjavila je Seka i dodala da ne zna još uvijek kojeg je pola beba, ali da ima osećaj kao da je dječak.

- Nama je potpuno nebitan pol. Samo da bude zdravo. Ja kad pričam sa bebom, nekako mu pričam u muškom rodu - nasmijala se Seka.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.