Udaje se Sandra Obradović
Sandra Obradović

Seli se iz Srbije

Udaje se Sandra Obradović

Sandra Obradović se udaje za švajcarskog biznismena, koga poznaje samo njeno blisko okruženje.

Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkog prijatelja prije nekoliko mjeseci i od tada datira njihova veza. S obzirom na to da je u prethodnom periodu učesnica prvog serijala rijalitija Farma često boravila kod dečka, oni su učvrstili svoj odnos i shvatili da su spremni za osnivanje porodice. Tačan datum vjenčanja se još ne zna, ali bi do kraja godine Sandra trebalo da postane udata žena.

Zbog budućeg muža Obradovićeva je napravila pauzu u karijeri. Ona će svoj život nastaviti van granica Srbije, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.