Seka Aleksić čeka sina
Seka Aleksić

Radosne vijesti za pjevačicu

Seka Aleksić čeka sina

Pjevačica Seka Aleksić (35) čeka dječaka! Njen suprug Veljko i ona prije nekoliko dana su saznali za pol djeteta i nisu krili radost.

Paru Piljikić-Aleksić ova vijest je stigla na praznik Blagovijesti, a kako je Seka poznata kao velika vjernica, njoj je to posebno značilo.

- Seka je od trenutka kada je saznala da je u drugom stanju predosjećala da nosi sina. Iako nije željela da govori o tome, ispostavilo se da je osjećaj nije prevario. Nju je dodatno dirnulo što su te vijesti od njenih ljekara stigle baš na praznik Blagovijesti. Poznato je da se Seka odavno okrenula duhovnom životu i da je velika vjernica, pa joj je ova simbolika unijela dodatni spokoj - kaže dobro obaviješteni izvor Blica.

Ona je prije nekoliko nedelja otišla na posebna ispitivanja koja su tačno odredila pol.

- Radila sam jedan test koji se zove “trankviliti“ i na osnovu njega ćemo saznati da li su se razvili svi organi, da li je beba zdrava i kog će biti pola - kazala je ona prije izvjesnog vremena u jednoj emisiji. Rezultati testa su stigli, na radost Seke i Veljka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.