Potpuno promijenio imidž: Boki 13 sada izgleda ovako! (FOTO)
Boki 13

Transformacija

Potpuno promijenio imidž: Boki 13 sada izgleda ovako! (FOTO)

Poznati makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 drastično je promijenio svoj izgled. On je srpskoj javnosti postao poznat učešćem u rijaliti programu, a ono što ga je odlikovalo bila je ženska garderoba i šminka.

Ali, nakon što je Bojan postao funkcioner i predsjednik Asocijacije za ljudska prava, on je potpuno promijenio svoj  imidž i teško ga je prepoznati. Umjesto haljina, Boki sada nosi odijela, a ni fizura više nije ista.

Da li biste ga prepoznali?

Untitled

 

 

b
 

bo

Šta sada mislite o Bokiju? Da li se zaista promijenio?

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.