Amidžić: Ljepši sam i veći sam šmeker od Bali-bega (Foto)
Ognjen Amidžić i Burak Ozdžvit

Bali - beg boravio u Srbiji

Amidžić: Ljepši sam i veći sam šmeker od Bali-bega (Foto)

Voditelj Ognjen Amidžić imao je priliku da upozna turskog glumca Buraka Ozdžvita, koji je prethodna dva dana boravio u Srbiji. Dok Srpkinje padaju u trans zbog čuvenog Bali-bega, Ognjen tvrdi da je on veći šmeker.

- Kao što vidite, ljepši sam od njega - kaže Amidžić za „Alo!“ i otkriva kakav je Bali-beg privatno jer je imao prilike da sa njim popije kafu i uradi intervju za svoju emisiju.

- On je zaista skroman, pristojan i srdačan čovjek. Razgovarali smo i to ćete vidjeti u utorak u mojoj emisiji “Amidži šou” - objašnjava Ognjen, koji nije odolio da uslika selfi sa turskim glumcem.

Uspio da se fotografiše sa miljenikom žena, koga su u četvrtak po podne dok je šetao Kalemegdanom opkolile žene.

- Jug Radivojević, ja i jedan simpatičan momak iz Turske - opisao je voditelj „Pinkovih zvezda“ fotografiju na kojoj se grli sa Burakom.561000x0

Jedina dama među ovim muškarcima kojoj je pošlo za rukom da ćaska sa Bali-begom je glumica Milena Vasić, koja je sa turskim ljepotanom krstarila Dunavom i Savom.

Nakon što je pohvalila izgled kolege iz Turske i otkrila da su pričali o ulogama, ona je kompliment udijelila svojoj jačoj polovini kako se ne bi osjetila zapostavljenom.
- Moj Bali-beg! - prokomentarisala je Milena

571000x0

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.