Megan Foks prošetala trudnički stomačić (FOTO)
Foto: Tanjug

Treće dijete

Megan Foks prošetala trudnički stomačić (FOTO)

Megan Foks (29) sinoć je u Las Vegasu prošetala trudnički stomačić i pokazala da je u poodmakloj trudnoći. Glumici će ovo biti treće dijete, ali budući da se prošle godine rastala od muža, a razvod je u toku, fanovi su odmah krenuli da spekulišu - ko li je tata?

Glumica je sinoć na CinemaCon-u u Las Vegasu prošetala u uskoj i kratkoj "Versaće" haljinici i riješila sve dileme - defintiivno je u durgom stanju. 

Megan već ima dva sina, Nou (3) i Bodija (2) sa Brajanom Ostinom Grinom, sa kojim je trenurno u toku brakorazvodna parnica. Njih dvoje su prošle godine objavili da su se definitivno rastali, a u avgustu su podnijeli papire za razvod. Ipak, ostali su bliski prijatelji i često vrijeme provode zajedno.

U nekoliko navrata su mediji šuškali da bi njih dvoje mogli da se pomire jer djeluju veoma blisko, ali, kao i sa Jarićem i Limom, sve je ostalo na nivou tračeva. No, glumičin stomačić sada baca novo svjetlo na stvari.

Njen PR se još uvijek nije oglasio, pa fanovima samo ostaje da nagađaju ko li je tata. 

megan1

Novosti

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.