Porodila se pjevačica Jovana Pajić!
Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković

Čestitamo!

Porodila se pjevačica Jovana Pajić!

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković postali su roditelji po drugi put! Pjevačica se danas porodila u Višegradskoj, a kako Alo saznaje i mama i djevojčica se osjećaju dobro.

- Presrećan sam, preuzbuđen, prezadovoljan... Čini mi se da ne hodam, nego letim. Toliko lijepih stvari mi se dešava, ovo mi je najljepši period života do sada! Volio bih da nam svaki dan počinje vijestima kao što je to bilo prethodnih dana, pa i danas! - rekao je Sale za Alo! i dodao da još nisu smislili ime.

- Što se imena tiče, to sam ostavio mami, pa kad Jovana smisli i to ćemo saznati - rekao je frontmen Tropiko benda.

Ovo je bračnom paru Cvetković drugo dijete. Imaju četvorogodišnju djevojčicu Helenu.

Podsjetimo, Tropiko bend proteklog vikenda je održao koncert u prepunoj Kombank Areni.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.