Prinčevi Vilijam i Hari na snimaju Ratova zvijezda (FOTO)
Ilustracija

Imperija uzvraća udarac

Prinčevi Vilijam i Hari na snimaju Ratova zvijezda (FOTO)

Britanski prinčevi Vilijam i Hari posetili su danas snimanje novog nastavka filmskog serijala "Ratovi zvijezda" (Star Wars) gdje su ukrstili svjetleće mačeve i zagrlili Čubaku.

U obilasku Pajnvud studija kraljevsku braću je vodila Dejzi Ridli koja igra Rej u novim nastavcima naučno-fantastičnog spektakla.

Ratovi zvijezda, princ Hari, princ Vilijam
Foto: Beta

Vilijam i Hari su sreli Marka Hamila koji igra Luka Skajvokera, isprobali svjetleće mačeve, posmatrali novog robota "BB-8" i upoznali druge članove filmske ekipe i likove, medju kojima je Čubaka koji je snažno zagrlio prinčeve.

Ratovi zvijezda, princ Hari, princ Vilijam
Foto: Beta

Kensington palata je saopštila da su tom posjetom prinčevi podržali britanske umjetnike uključene u "Ratove zvijezda", filmskog serijala koji je koristio usluge britanskih studija, glumaca, tehničara i drugog osoblja još od 70-ih godina.

Ratovi zvijezda, princ Hari, princ Vilijam
Foto: Beta

Sedmi nastavak serijala "Ratovi zvijezda: Buđenje sile" (Star Wars: The Force Awakens), objavljen je prošle godine, a osmi se očekuje 2017.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.