Darežljiva Jeca: Ostavila bakšiš konobaru o kojem priča cijela Turska!
Jelena Karleuša

Ima se, može se

Darežljiva Jeca: Ostavila bakšiš konobaru o kojem priča cijela Turska!

Pjevačica Jelena Karleuša je nedavno sa prijateljima otputovala u Istanbul, kako bi uživo bodrila supruga Duška Tošića na fudbalskoj utakmici kluba Bešiktaš, za koji srpski reprezentativac trenutno igra.

Nakon njenog boravka u Turskoj, tamošnji mediji su brujali o Jeleninoj posjeti restoranu, gdje je otišla na ručak sa suprugom i prijateljima.

Kako javlja "Hebertuk", Karleuša je šokirala osoblje popularnog restorana kada im je na račun od 670 turskih lira ostavila bakšiš u iznosu od 200 eura. Turski mediji su istakli da je ovo jedan od rekordnih bakšiša koji je ikada ostavila neka zvijezda.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.