Manekenka otkrila tajnu svoje ljepote, ali i nešto što nismo očekivali
Irina Šajk

Manekenka otkrila tajnu svoje ljepote, ali i nešto što nismo očekivali

Bredli Kuper, Kristijano Ronaldo i milioni drugih mušrakaca na svijetu očarani su ljepotom Irine Šajk. Svjesna svojih kvaliteta, Irina nam se zadovoljno smješka sa naslovnica najpoznatijih magazina na svijetu. Djeluje tako savršeno da prosto ne možete da ne pomislite da je genetika baš častila. Ipak, i seksi Ruskinja mora da se trudi da sačuva svoju ljepotu.

Za majsko izdanje magazina "W", tridesetogodišnja ljepotica otkrila je svoje male tajne, rituale i navike kada je nega u pitanju. I ne samo to.

Otkrila nam je još jednu zanimljivu stvar. Dok leži u kadi najviše voli da čita Fjodora Mihajloviča Dostojevskog. Njen izbor je jedno od najpoznatijih djela slavnog pisca - "Idot". Pored redovnog spa brčkanja uz dobru literaturu, Irina uživa i u pilatesu, a savršeno meku kožu njeguje kokosovim uljem. 

Još nekoliko Irininih malih "bjuti" pravila:

Iz kuće nikada ne izlazi bez:  Naočara.
Ljepota iznutra: Organski proteinski napitak.
Režim vježbanja: Džudžicu i pilates.
Užina: Mango ili kefir.
Rituali za negu kože: Kokosovo ulje koje nanosi na vlažnu kožu odmah nakon tuširanja.
U koferu uvijek nosi:  Kremu za sunčanje, kupaći kostim, kada putuje masažer za lice i karmin za veče.
Najbolji savjet: Ujutru uvijek istrljaj lice kockom leda. Skloni se od sunca i zapamti da je koža žene na vratu, rukama i licu jako osjetljiva i brzo stari, pa uvijek nanesi kremu sa visokim faktorom zaštite na ta područja.
Ishrana: Da bi njene koža blistala uvijek jede mnogo zelenog povrća i pije pilule sa ribljim uljem.

Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.