Ova izjava Džastina Bibera povodom smrti Prinsa je razbjesnjela svijet
Džastin Biber

Ponovo napravio skandal

Ova izjava Džastina Bibera povodom smrti Prinsa je razbjesnjela svijet

Smrt muzičke legende Prinsa je ganula mnoge velike zvijezde. Međutim, jedan od dirljivih oproštaja je zasmetao Džastinu.

Naime, muzičar Andrju Vat je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj nosi majicu sa Prinsovim likom uz komentar: 

“U četvrtak uveče sam birao odjeću za svirku. Bio sam toliko umoran od silnog putovanja da sam samo zgrabio majicu sa Prinsovim likom i otišao na nastup. Nisam se ni istuširao nakon svirke zbog umora, te sam i zaspao u toj majici u kojoj sam proveo i jučerašnji dan. A danas se budim i čujem ove vijesti. Zaista sam izvan sebe, uništen. Poslednja velika zvijezda. Moj gitarski idol...” napisao je Andrju na svom Instagram profilu. 

bb
Iz nepoznatog razloga, ovo je zasmetalo Džastinu Biberu, te je prokomentarisao ovu fotografiju: 

“Pa i nije poslednja velika zvijezda”, izjavio je Džastin Biber. 

Ovo je pokrenulo veliku raspravu. Biberovi fanovi tvrde da Biber ovom izjavom nije mislio na sebe, dok su ostali zgroženi ovakvim ponašanjem povodom smrti ovog velikog muzičara.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.