Džidža: Tati se sviđa moj erotski snimak (VIDEO)
Aleksandra Džidža Stojković

Bosanac podržava svoju mezimicu

Džidža: Tati se sviđa moj erotski snimak (VIDEO)

Aleksandra Džidža Stojković tvrdi da se njenom ocu Draganu Stojkoviću Bosancu dopadaju njene seksi scene iz spota za instrumental pjesmu „Kraljica“, u kojem je seksepilnija nego ikad.

S obzirom na to da Bosanac važi za strogog roditelja, a i član je žirija „Zvezda Granda“, on je pored ćerke dosta omekšao i postao liberalniji.

"Tata je imao solidnu reakciju, sviđa mu se moj erotski snimak. Ništa mu nije bilo strašno jer je sve urađeno s mjerom i granicom. Na početku snimanja bila sam veoma stidljiva, ali kasnije sam se opustila i shvatila da čovjek ne treba da se stidi svog tijela i seksualnosti", kaže pjevačica, prenosi Kurir.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.