Ovo je najveća strast Jelene Đoković (Foto)
Jelena Đoković

Oduševićete se

Ovo je najveća strast Jelene Đoković (Foto)

Evo o čemu se radi.

Jelena stalno ističe koliko je obrazovanje važno.

"Znam da univerziteti nisu tipična mjesta za posjete, ali ona su moja velika strast, i uvijek volim da ih obilazim, da obiđem kampuse i biblioteke. Ovaj univerzitet ima posebnu biblioteku, gdje sam danas provela nekoliko sati radeći svoje istraživanje. Ukoliko na Guglu potražite "Brain Library in Berlin", videćete da je to jedna fitiristička biblioteka. Nadam se da će vas ovo inspirisati da dođete ovdje i da istražite njenu bogatu kolekciju", napisala je Jelena.

jell

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.