Šokantno: Anđelina Džoli spala na 35 kilograma (FOTO)
Anđelina Džoli

Mršavija nego ikad

Šokantno: Anđelina Džoli spala na 35 kilograma (FOTO)

Pri izlasku iz restorana u londonskoj četvrti Mayfair u kojem je večerala s britanskim političarem Vilijamom Haguom (55), Anđelinu Džoli (40) fotografirali su paparaci.

Glumica je na sebi imala sivu haljinu, koju je sparila sa sivim, širokim kardiganom. Na licu je imala minimalno šminke, a kosu je zavezala u rep. Što zbog odabira boja, što zbog kroja odjeće, Anđelina na fotografijama izgleda nevjerovatno mršavo i krhko.

Stručnjaci smatraju da je Anđelina teži samo 35 kilograma, piše Radar Online.

Nedavno se šuškalo da njen otac, Džon Vojt, pokušava s njom stupiti u kontakt kako bi je nagovorio da se izliječi, no ona ga, navodno, ignoriše.

 

Celebrity Portraits - May 20, 2014 | Autor: Profimedia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Profimedia

 

Supruga Breda Pita već godinama izaziva zabrinutost obožavatelja, ali i porodice, zbog pretjerane mršavosti. Anđelina je sama, prije četiri godine, rekla da ne boluje od anoreksije te da je oduvijek bila izrazito mršava.

- Da mogu pucnuti prstima i nabaciti do sutra sedam kilograma, bila bih presrećna - kazala je tada Džolijeva.

 

 

Dinner with William Hague at Quaglino's | Autor: Profimedia
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.