Stiže novi album: Ana Nikolić posvetila pjesmu pokojnom ocu!
Ana Nikolić

„Labilna“

Stiže novi album: Ana Nikolić posvetila pjesmu pokojnom ocu!

Baš kako je to radila godinama, pop zvijezda Ana Nikolić objaviće novi album „Labilna“ skoro tri godine nakon što je objelodanila „Milion dolara“.

Projekat koji se sastoji od osam novih pjesama zapravo predstavlja ogledalo Aninog života u poslednje vrijeme, budući da su numere „Frigidna“, „Mala“, „Telo“, „Da te vratim“, „Labilna“, „200/100“, „Konkretno“ i „Frikovi“, u potpunosti autobiografske. Posebnu emociju pjevačica je utkala u pjesmu „Da te vratim“, koju je posvetila pokojnom ocu, koji je preminuo prije skoro 18 godina.

- Mnogo se radujem novom albumu jer mi je rad na njemu vratio polet s početka karijere. Željela sam promjene i angažovala sam mnogo novih mladih i talentovanih saradnika. Kako sam radila nove pjesme, mijenjala sam se i ja i sada se osjećam ponovo kao osamnaestogodišnjakinja. Zato sam album „Labilna“ posvetila sebi - priznaje pjevačica.

Alo

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.