Menadžer prijetio Polumenti: Pobiću vas ko zečeve
Dado Polumenta

Zbog prijetnji uhapšen

Menadžer prijetio Polumenti: Pobiću vas ko zečeve

Damir Dado Polumenta ima običaj da kaže „da mu je život jako dinamičan“, a to je direktno potvrdio neprijatni događaj od prije pet dana kada je njegov bivši menadžer Ivan Mrdak folkeru i cijelom bendu zaprijetio da će ih „pobiti kao zečeve“!

Kako „Alo!“ saznaje, Ivan Mrdak (35) je posle ovih prijetnji uhapšen i zadržan 48 sati u pritvoru, a protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je Polumenti i članovima njegovog benda ugrozio sigurnost kada im je uputio prijetnje smrću. Incident se dogodio 25. aprila, oko 22 sata u Novom Sadu, a prvi na udaru Mrdaka našao se Marko Simić, član Polumentinog benda. On je prijavio policiji da ga je Mrdak zvao telefonom i prijetio mu.

Simić je ispričao da ga je Ivan Mrdak, bivši menadžer benda, pozvao na mobilni oko 20 časova.

- Dok je na telefonu bio uključen spikerfon, Mrdak se obratio Simiću i psovao mu majku. Povod tome bila je muzička oprema koja je, nakon što su se menadžer i bend rastali, ostala kod muzičara. „Neće ti biti života u Novom Sadu!“, urlao je preko telefona, a posle toga je uputio poruku i Polumenti i Marku Vešoviću: „Pobiću vas sve! Ubiću vas sve kao zečeve. Nemate pojma šta ću svima da napravim od života“, navodi izvor blizak istrazi.

O ovom incidentu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo, koje je Mrdakove prijetnje kvalifikovalo kao ugrožavanje sigurnosti, i protiv njega podnijelo krivičnu prijavu.

Dan posle nemilog događaja, članovi benda su bili na razgovoru u policijskoj stanici u Novom Sadu i ispričali šta se dogodilo. Posle njihovih izjava, Mrdaku je određeno zadržavanje u policiji do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Posle isteka pritvora, on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu na saslušanje.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.