Sin i unuka Bate Živojinovića: Teško mu je, ali on je naš heroj
Bata Živojinović

U utorak uveče mu naglo pozlilo

Sin i unuka Bate Živojinovića: Teško mu je, ali on je naš heroj

Velikan srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović primljen je u srijedu u jednu bolnicu u Beogradu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Bata se nažalost ne osjeća najbolje.

Bati je u utorak uveče naglo pozlilo.

- Ljekari se bore da u narednim danima njegovo zdravlje bude stabilno. Bata nije najbolje, otežano diše i parametri, za sada, ne pokazuju pozitivne rezultate. O Bati brine najbolji tim ljekara, a supruga Lula ga svakodnevno posjećuje - kaže sagovornik za Alo koji je želio da ostane anoniman.

Batin sin Miljko za Alo komentariše očevo stanje.

- Bati je teško, nadamo se najboljem! - kaže Miljko.

Miljkova ćerka i Batina unuka Dina dodaje da neizmerno vjeruje u Batu.

- Ja vjerujem u svog deku. Razgovarali smo telefonom, teško diše, ali on je moj heroj i bori se uz osmjeh i vedrinu. Čim završim poslovne obaveze u Parizu, brzo ću se vratiti u Beograd kako bih mogla da budem uz Lulu i njega, jer su se oni cio život brinuli o meni, a sad napokon mogu da im se zahvalim na pravi način: tako što ću se ja brinuti o njima! - kaže  Dina i dodaje, stanje je vrlo ozbiljno, ali ima vrhunsku njegu i ovim putem se zahvaljujemo prije svega doktorki Ranki Todorović, doktoru Milanu Saviću kao i kompletnom medicinskom osoblju bolnice na izuzetnoj požrtvovanosti i posvećenosti. Prognoze su nezahvalne, ali verujemo da će Bata dobiti i ovu bitku! Lula danonoćno bdi nad njim.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.