Ceca progovorila o periodu kućnog pritvora i
Ceca

"Prošla sam gore od drugih"

Ceca progovorila o periodu kućnog pritvora i "uskraćenim pravima"

Svetlana Ražnatović prvi put je progovorila o osam mjeseci koje je provela sa nanogicom za elektronski nadzor u svojoj kući u Ljutice Bogdana.

"Za to vrijeme, u medijima su izlazili naučno-fantastični tekstovi o mom kućnom zatvoru. Nismo imale brojne pogodnosti koje su nam po zakonu sljedovale. Naše kretanje je bilo ograničeno na minimum, a Lidija je trebalo da, zbog dvogodišnjeg sina, ima mogućnost da dva sata dnevno bude van kuće, ali su joj to uskratili. Nije tačno da smo bile privilegovane, bile smo u lošijoj poziciji od drugih koji su dobili nanogicu", rekla je Ceca "Informeru".

"Kretanje po kući bilo mi je izuzetno ograničeno, nisam mogla da uđem u kuhinju, da ispratim goste, da idem u bilo koju sobu osim dnevne. Do kreveta sam morala da hodam ravnom linijom", rekla je ona.

Ceca je 2011. dobila nanogicu za elektronski nadzor i u kućnom pritvoru je provela osam mjeseci. Ona se nagodila sa tužilaštvom i priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera fudbalera FK "Obilić", a u kaznu joj je uračunato i vrijeme provedeno u pritvoru u vrijeme trajanja akcije "Sablja" osam godina ranije. I njena sestra Lidija dobila je kućni pritvor, u trajanju od šest mjeseci.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.