Milica Todorović pala usred nastupa! (VIDEO)
Printskrin: Youtube/marin maki

Pogledajte njenu reakciju

Milica Todorović pala usred nastupa! (VIDEO)

Milica Todorović je na jednom od svojih nedavnih nastupa imala mali peh, kada je usred pjesme na bini posrnula i pala… Međutim, popularna pjevačica je oduševila publiku svojom reakcijom, baš kao što se od nje i očekivalo.

Dok je pjevala Cecin hit “Ime i prezime”, Milica je zapela i pala! Načas se zbunila, jer nije odmah shvatila šta se dogodilo, a onda je ustala i sa osmjehom rekla: “Pala sam!”.

Fanovi su bili oduševljeni pjevačicinom reakcijom, a budući da je Milica poznata kao neko ko ne skida osmjeh sa lica, ovako nešto je i bilo za očekivati…

Pogledajte trenutak kada je Milica pala:

Telegraf.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.