Atraktivna Beograđanka  odbila slavnog Di Kaprija  (Foto)
Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić

Atraktivna Beograđanka odbila slavnog Di Kaprija (Foto)

Manekenka Aleksandra Nikolić ima 26 godina i već duže vrijeme živi i radi u Americi.

 Ova atraktivna Beograđanka osvojila je modnu scenu, ali i privukla pažnju poznatog holivudskog zavodnika Leonarda Di Kaprija.

Nakon što je odbila njegovo udvaranje, gotovo svi mediji su pisali o njoj. Ipak, ona je pokazala da joj skromnost nije jača strana.

aleksandranikolice1398453572497

„Poznajemo se odlično. Živim u Majamiju skoro tri godine i upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. On je sjajan momak, ali mi se ne dopada na isti način na koji on mene gleda“, otkrila je ova seksi plavuša u jednom od intervjua, prenosi story.rs.

f8cf103fec20f2dfd41211a74f737437

Aleksandru Nikolić od nedavno možemo vidjeti i u spotu za Wisin, a takođe, pojavljuje se i u spotu Pit Bula za numeru Sexy People.

trendmodelsaleksandranikolic16

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.