Dejvid Haselhof zaprosio svoju 27 godina mlađu djevojku (FOTO)
Dejvid Haselhof i Hajlej Roberts

Ne smeta im razlika u godinama

Dejvid Haselhof zaprosio svoju 27 godina mlađu djevojku (FOTO)

Razlika u godinama u ljubavnim vezama poznatih uvijek intrigira, a tako je i sa vezom poznatog glumca Dejvida Haselhofa (63) koga svi znamo iz hit serije "Čuvari plaže“.

On je odlučio da nakon pet godina veze zaprosi svoju djevojku Hajlej Roberts (36) na plaži u Malibuu. Haslehof kaže da je s vjeridbom čekao jer je mislio da je prestar za svoju djevojku. 

Kaže da ju je zaprosio ne zato što želi da živi s njom nego zato što ne može da živi bez nje. 

Hajlej nije vjerovala da će je Dejvid zaprositi i kaže da je to bilo veliko iznenađenje za nju. Takođe je dodala kako joj razlika u godinama ne smeta.

foto: Splash
 
Foto: Splash

 

Za Haselhofa ovo će biti treći brak budući da je prije nje bio u braku s Pamelom Bač s kojom ima dvije ćerke. 

Prva supruga glumca bila je glumica Ketrin Hikland.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.