Marko Jarić ostavio Tijanu!
Marko Jarić

Pukla ljubav

Marko Jarić ostavio Tijanu!

Bivši košarkaš Marko Jarić prekinuo je romansu sa srpskom kreatorkom Tijanom Krstić. Kako „Alo!“ saznaje, nakon brojnih ljubavnih nesporazuma i poslije samo četiri mjeseca veze, njih dvoje se odlučili da stave tačku, uz dogovor da ostanu prijatelji.

- Posljednjih nekoliko nedjelja, njih dvoje su stalno svađali i svaki razgovor se svodio na prebacivanje raznih stvari uz raspravu ko je kriv. Kako je vrijeme odmicalo, a oni nisu uspjeli da prevaziđu nesuglasice, odlučili su da se rastanu. Zapravo, Marko je donio konačnu odluku i saopštio ju je Tijani u posljednjem razgovoru. Ono što je njima najviše pravilo problem jeste to što je njihova veza funkcionisala na daljinu.

Zbog poslovnih obaveza, Tijana nije mogla da ide kod Marka, pa je tako samo na početku veze uspijevala da mu odlazi u posjetu. Nakon toga vidjeli su se još jednom, kada je košarkaš bio u Beogradu. Tijana je planirala da za praznike ode kod njega, ali je u posljednjem času otkazala let jer je između njih došlo do sukoba, pa se tako umjesto u Majami zaputila u Grčku, gdje je bila nekoliko dana u društvu drugarica - objašnjava izvor „Alo!“ blizak paru i dodaje da je ta veza od početka bila osuđena na propast.

- Marko veži za nekog ko ne voli da se njegov privatni život eksponira u javnosti, pa je bio veoma ljut kada je u medijima vidio da je objavljena vijest o njihovoj vezi. Odmah je posumnjao da je Tijana to ispričala, zbog čega je nastala prva svađa. Za razliku od njega, kreatorka je opuštena i ne mari mnogo šta će mediji da pišu o njoj. S druge strane, Marko više brine jer ne želi da njegove ćerke, koje ima iz braka sa Adrijanom Limom, saznaju za tatine avanture - završava izvor.

Podsjećanja radi, Tijana je za „Alo!“ prvi put govorila o odnosu sa Jarićem i tome da tokom borkavka u Majamiju nije stigla da upozna njegove ćerke Sijenu i Valentinu.

- Bili smo na žurkama i uživali smo u odličnom provodu koji pruža taj grad, koji je pun zabave. Nisam stigla da upoznam njegove ćerke Valentinu i Sijenu, jer kada sam boravila u Majamiju, one tada nisu bile tamo - rekla je tada Krstićeva.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.