Boban Rajović: Mateo Kovačić mi je dao bakšiš od 18.500 eura
Boban Rajović

Pjevač otkrio

Boban Rajović: Mateo Kovačić mi je dao bakšiš od 18.500 eura

Pjevač Boban Rajović koji je nedavno napunio splitsku Arenu, u razgovoru za Informer osvrnuo se na imidž lošeg momka koji ga prati, ali i na neugodna iskustva koja je doživio u blisklim susretima s 'kontroverznim preduzetnicima'.

"Prije jedno desetak godina u Sutomoru su kriminalci vadili pištolj na mene. Nisam im htio ispuniti muzičku želju. Onda je jedan među njima stavio pištolj mom kolegi iz benda na koljeno i rekao: 'Stari, hoćeš ti pjevat' ili da pucamo?" Rekao sam mu da sam se tih scena nagledao u životu, pa ako hoće, neka zapuca. Samo je vratio pištolj u pojas i onda smo se izmirili", prisjeća se Rajović.

Ipak, kaže kako i među kriminalcima ima izuzetaka.

"Evo na primjer Šarići. Njima sam pjevao na privatnoj zabavi i stvarno su galantni", veli Rajović

Osim popularnih faca s one strane zakona, Rajović je pjevao i nekim hrvatskim fudbalskim reprezentativcima.

"Najdraži bakšiš mi je onaj od Matea Kovačića, fudbalera Real Madrida. On mi je dao 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, ko zna bih li se vratio u diskoteku. Bakšiš je bio toliko sladak jer niko u dvorani nije primijetio da mi daje novac jer bi samo smotao onu ljubičastu novčanicu i stavio mi je u džep", zaključuje Rajović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.