Udaje se voditeljka Marija Kilbarda
Marija Kilibarda

Svadba u septembru

Udaje se voditeljka Marija Kilbarda

Popularna TV voditeljka Marija Kilibarda vjerila se sa Vladimirom Radmanovićem u septembru prošle godine, a sada planiraju vjenčanje takođe za septembar.

Vezu sa bivšim košarkašem NBA lige Vladimirom Radmanovićem (34) lijepa voditeljka Marija Kilibarda (34) dugo je skrivala od javnosti. Njih dvoje su u početku bili samo dobri prijatelji jer Marija obožava košarku, da bi se nakon nekoliko godina druženja rodila ljubav. Prije devet mjeseci su se vjerili.

216666316525dd12f8eb86810175242w640

Vladimir Radmanović

- Kako je prošlo skoro devet mjeseci od vjeridbe, njih dvoje su se dogovorili da je vrijeme za vjenčanje. Odabrali su da to bude početak jeseni, a Marija je insistirala na tome da vjenčanje bude intimno, bez previše zvanica, sa čim se Vladimir složio - piše “Blic” pozivajući se na neimenovani izvor.

marija

Voditeljka šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” nedavno je za magazin “Blic puls” priznala da je zaljubljena i srećna.

- Kod mene je uvijek sve transparentno, ispisano mi je na čelu kako se osjećam iznutra. Eto, na čelu mi drečavocrvenim slovima piše: “Zaljubljena”. I kada nešto ne ide kako treba na drugim životnim poljima a kada je ljubav prisutna, ništa ne može da bude toliko loše - otkrila je Kilibarda, koja je tada nagovijestila da će uskoro stati na ludi kamen.

- Nikada u životu nisam sanjala vjenčanicu ili princa na bijelom konju. Potpuno sam atipična po tom pitanju. Ipak, sve ono o čemu ne razmišljamo ili konstantno negiramo na kraju nam dođe - rekla je Marija za „Blic puls“.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.