Dva mjeseca poslije Ekremove smrti: Igbala snimila pjesmu
Igbala i Ekrem Jevrić

Ne želi da njen suprug bude zaboravljen

Dva mjeseca poslije Ekremove smrti: Igbala snimila pjesmu

Dva mjeseca od Ekremove iznenadne smrti u 55. godini, Igbala ne želi da njen suprug bude zaboravljen, pa je već snimila pjesmu sa njihovim porodičnim prijateljem Alijem Kingom, koji je ranije takođe bio učesnik “Farme”, navodi Pink.rs.

Pjesma je vesela, baš kakve je i Ekrem volio i snimao, a na Jutjubu bi trebalo da se pojavi za nepunih mjesec dana. U planu je i spot, koji će biti snimljen u Njujorku, a u kom će statirati Afroamerikanci, inače prijatelji Ekremovih i Igbalinih sinova.

 Da li će se Igbala oprobati i kao takmičar u nekom rijalitiju, kao što je to činio njen suprug Ekrem, ostaje da vidimo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.