Džon Bon Džovi otvorio centar za pomoć gladnima u Nju Džersiju
Džon Bon Džovi

Humanost na djelu

Džon Bon Džovi otvorio centar za pomoć gladnima u Nju Džersiju

Američki rok muzičar Džon Bon Džovi otvorio je danas centar za pomoć gladnima u obalskom gradu Toms Riveru u američkoj državi Nju Džersi.

Toms River pretrpio je 2012. godine ogromnu štetu kada je uragan "Sendi" pogodio istočnu obalu SAD.

Bon Džovi, koji je rođen u Nju Džersiju, otvorio je zajedno sa članovima svoje humanitarne fondacije centar pod nazivom B.E.A.T. (Bringing Everyone All Together), u kojem će najsiromašniji stanovnici Toms Rivera moći da dobiju namirnice, medicinsku pomoć i savjete za pripremanje obroka, a biće obezbijeđeni i obroci za ugroženu djecu i stare.

U centru će raditi i restoran Bon Džovijeve fondacije, u kojem će gosti donirati najmanje 10 dolara ili sami pripremati obroke.

Stanovništvo i dalje osjeća posljedice razaranja koja je nanio uragan, a mnogi nemaju šta da jedu, rekao je Bon Džovi, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.