Lana se preselila kod Madžgaljevih roditelja da brine o njima!
Foto: Dragan Kadić

Tuga za Marinkom sve veća

Lana se preselila kod Madžgaljevih roditelja da brine o njima!

Lana Sekulić, djevojka preminulog glumca Marinka Madžgalja, preuzela je brigu o njegovim roditeljima.

Lana je odlučila da i poslije njegove smrti ostane uz Madžgaljevu porodicu i proba da im olakša koliko god je to moguće.

"Iako je i ona potpuno slomljena, da bi im non-stop bila od pomoći pokupila je nedavno svoje stvari i preselila se kod Marinkovih roditelja u stan i sada živi sa njima", rekao je izvor blizak porodici Madžgalj.

Lana je nakon Marinkove smrti u teškom psihičkom stanju. Ona rijetko izlazi iz stana, a nakon sahrane odlučila je da u bolu bude zajedno sa njegovima.

"Ni dok je bila u Podgorici, gdje je inače u radila, nije izlazila iz kuće. Otkad je Madžgalj sahranjen, sklonila se od svijeta i od očiju javnosti i zatvorila se u sebe. Ona ni sa kim nije razgovarala i nije išla na posao", dodao je izvor.

Svi su zabrinuti za nju, od porodice, prijatelja do kolega, a pitanje je kada će se Lana vratiti u tokove normalnog života.

Kurir/Puls

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.