Mirna Radulović : JA SAM ZVIJEZDA
Mirna Radulović

Umislila da je zvijezda

Mirna Radulović : JA SAM ZVIJEZDA

"Živim život jedne zvijezde. Zauzeta sam 24 časa dnevno, uopšte nemam slobodnog vremena. Stalno sam na snimanjima, fotografisanjima, nastupima", kaže neskromno pobjednica "Prvog glasa Srbije

Poslije trijumfa u “Prvom glasu Srbije”, Mirna Radulović doživjela je popularnost širom Srbije, zemlje u kojoj je popularnost relativna kategorija. Iako je tek nekoliko mjeseci poznata ovdašnjoj javnosti, čini se da je mlada Subotičanka previše “poletjela”, povjerovavši da se zvijezda postaje zbog nekoliko pojavljivanja na televiziji ili zato što te producenti u to ubijede.

U izjavi nakon jednog nastupa Mirna je prilično neskromno rekla da živi “život jedne zvijezde” i da “ne zna šta će od obaveza”.

- U mom životu se sve potpuno promjenilo. Sada živim život jedne zvijezde. Zauzeta sam 24 časa dvevno, uopšte nemam slobodnog vremena. Stalno sam na snimanjima, fotografisanjima, nastupima. Umorna sam malo od svega, a u isto vrijeme mnogo zadovoljna i srećna. Prosto ne mogu da vjerujem šta mi se sve desilo u životu za kratko vrijeme – rekla je pobednica “Prvog glasa Srbije”.

Zajedno sa Sarom i Nevenom Mirna će ovog vikenda nastupiti na festivalu “Beosong”.

Izvor: Telegraf