Raskinuli Filip i Aleksandra!
Foto: Instagram printscreen / carpediem_fbz

Pukla ljubav

Raskinuli Filip i Aleksandra!

Velika ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nije izdržala pritisak javnosti! Iako su važili za skladan par, pjevačica i Brenin pastorak raskinuli su vezu poslije šest mjeseci.

Zbog Filipovih poslovnih obaveza u Americi, par je održavao vezu na daljinu. Živojinović je posljednjih nedjelja uspio da ostane duže u Srbiji kako bi malo više vremena provodio sa Aleksandrom. Međutim, prema navodima izvora bliskog Prijovićevoj, njih dvoje su se prošle nedjelje posvađali i svoju vezu stavili na čekanje.

"Od Viktorovog rođendana na kom su se prvi put ozbiljno posvađali zbog pjevačicinog bivšeg dečka Ljubomira Perućice, Aleksandra i Filip se sve češće svađaju. Prošle nedjelje su se baš posvađali, Aleksandra je otišla za Austriju gdje je imala zakazane nastupe, a Filip je ostao u Beogradu i od tada se nisu pomirili. Aleksandra se strašno naljutila, da je čak i skinula Filipove inicijale sa svog instagram profila. Baš joj je teško, ali mora da radi, pa je odlučila da porazgovaraju kad se ona vrati u Srbiju što bi trebalo da budu danas", rekao je izvor blizak pjevačici za "Pinkov" portal.

"Zaista ne želim da komentarišem, to je moja stvar", rekla je Aleksandra.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.