Zoran Kalezić se ženi sa 20 godina mlađom izabranicom
Zoran Kalezić

Zoran Kalezić se ženi sa 20 godina mlađom izabranicom

Popularni crnogorski pjevač Zoran Kalezić otkrio je da planira da se skrasi sa 20 godina mlađom izabranicom Irenom, piše Blic.

 Njihova veza traje već tri godine, ali ipak nije bila ljubav na prvi pogled. 

"Kada sam se vratio iz Amerike mislio sam da mi nijedno žensko uvo više neće doći u kuću. Zvanično živimo zajedno od prvog dana kada smo se sreli", otkriva Zoran. 

Njegova izabranica je inženjer i radi u opštini u Podgorici, a Zoran je po svemu sudeći jako poslušan partner budući da takav glas crnogorske muževe ne bije.

"Svako jutro kada ustanem stavim joj cvijet u kola, kada je zima obrišem joj šoferšajbnu, spremim joj doručak i naložim kamin. Eto i takvih Crnogoraca ima", šali se popularni pjevač. 

Otkrio je i kako bi volio da izgleda njihovo vjenčanje. 

"Pošto Irena isto ima dvoje djece, volio bih da obučeni u bijele košulje svi izađemo iz mora i da nas čekaju pop i matičar. Volio bih da to bude malo molski, pjenasto, romantično, intimno i da ne bude estradno", navodi on. 

Pomenuo je i da priče koje kruže o njemu "da kocka i pije" nijesu tačne i da se ne može čuti od nijednog poštenog čovjeka. 

"Ne kockam već 22 dvije godine, mada to i ne bih nazvao kockanjem već smo između sebe igrali Toma, Lepa Lukić, Buca Jovanović i ja. To je nešto što smo radili u slobodnom vremenu", konstatovao je Zoran. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.