Udaje se Adrijana Lima
Adriana Lima

Bliži se svadba decenije

Udaje se Adrijana Lima

Bivša žena Marka Jarića planira vjenčanje sa Big Džoom, s kojim je u vezi već dvije godine

Bivša srpska snajka Adrijana Lima (35) udaje se za svog dečka Big Džoa (29), saznaje Kurir.

Iako se spekulisalo da se slavna manekenka pomirila s bivšim mužem, proslavljenim košarkašem Markom Jarićem (38), ona je ipak odlučila da se skrasi uz MMA borca. Razvela se od Jarića, a srpski pasoš nije vratila.

Inače, Adrijana i Džo su u vezi dvije godine, od trenutka kad je Lima ostavila Marka. Da je ljubav između njih dvoje sve jača govore i komentari koje uz zajedničke fotografije manekenka i njen budući suprug svakodnevno postavljaju na društvenim mrežama.

- Adrijana i Marko su definitivno raskrstili sa brakom. Manekenka je srećna u vezi sa MMA borcem i njih dvoje, osim što zajedno žive, planiraju i da svoju ljubav uskoro krunišu brakom. Inače, Adrijana i Džo još uvijek nisu tačno odredili tačan datum vjenčanja, ali poznajući njen karakter, svadbena ceremonija bi mogla da se dogodi i do kraja ljeta - kazao je za Kurir dobro obaviješteni izvor.

lima

On kaže da je Big Džo svoju buduću suprugu već upoznao i sa svojom majkom.

- Džoova majka je oduševljena Limom. Njih dve su se nedavno prvi put vidjele. Odlično se slažu i ona uveliko navija da se njih dvoje jedno drugom zakunu na vječnu ljubav. Ako sve ispadne kako treba, to će definitivno biti svadba decenije- rekao je izvor.

Podsjetimo, Adrijana i Marko bili su šest godina u braku i imaju ćerke Valentinu (6) i Sijenu (4). Nakon razlaza često su viđani zajedno na nekim događajima, ali su to pravdali željom da njihove ćerkice odrastaju okružene pažnjom roditelja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.