Romantično: Veljko iznenadio Mašu za rođendan (Foto)
Veljko i Maša

Žurke se ređaju jedna za drugom

Romantično: Veljko iznenadio Mašu za rođendan (Foto)

Porodice Ražnatović i Terzić ovih dana baš imaju razloga za slavlje! Rođendanske žurke se ređaju jedna za drugom...

Poslije proslave rođendana Zvezdana Terzića, koji je svojom pjesmom upotpunila Ceca, na red je došla i Terzina ćerka Maša.

Kako svi bruje o 18. rođendanu Anastasije Ražnatović, koji će ona proslaviti u srijedu 25. maja, rođendansko slavlje Veljkove djevojke Maše palo je u drugi plan.

Veljko je iznenadio svoju dragu buketom crvenih ruža i plišanim igračkama u obliku prasića, dok je laticama bijelih ruža "ispisao" po sobi "Volim te" i "V+M". Uz sve to stajala je i poruka: "Iako si smrad, volim te!".

Untitledkfzuik

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.