Biber bacio poklon koji je dobio od obožavateljke (VIDEO)
Džastin Biber

Bahato

Biber bacio poklon koji je dobio od obožavateljke (VIDEO)

Najnovije uputstvo za ponašanje pri susretu sa Džastinom Biberom izazvano je pjevačevim grubim potezom – bacio je poklon pred grupom obožavalaca.

Nekada se čini da je previše incidenata u životu Džastina Bibera. To ne pogađa previše pripadnike armije „Bilibera“, kako se nazivaju obožavaoci 22-godišnjeg Kanađanina.

Međutim, ni najvatreniji obožavaoci nisu ostali imuni poslije pjevačevog posljednjeg ispada u Njujorku.

Na nalogu na Tviteru "Shady Music Facts" objavljen je video-snimak na kojem se jasno vidi da Biber baca poklon kroz prozor automobila.

 

Uslijedila je lavina negativnih komentara na onlajn društvenim mrežama. Po brojnosti prednjače oni u kojima se poručuje da je Džastinu Biberu najbolje od sada poklanjati samo „Zdravo“.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.