Razvodi se Džoni Dep
Džoni Dep i Amber Herd

Razvodi se Džoni Dep

Filmska zvijezda Džoni Dep i njegova supruga, takođe glumica Amber Herd u procesu su brakorazvodne parnice, otkrivaju dokumenti na sudu u Los Anđelesu.

Herd je podnijela zahtjev za razvod Višem sudu u Los Anđelesu navodeći nepomirljive razlike s Depom. Par se vjenčao prije 15 mjeseci i nemaju djece.

Njih dvoje su nedavno upleteni u jedan pravni slučaj u Australiji, nakon što je otkriveno da je Herd ilegalno u tu zemlju uvela dva psa. Ona je u aprilu priznala krivicu, odnosno falsifikovanje dokumenata. Dep je u međuvremenu tražio od sudije u Australiji da odbaci tužbu protiv njegove supruge.

Dep i Herd upoznali su se 2011. godine na snimanju filma "The Rum Diary". Vijest o razvodu Depa i Herd pojavila se samo nekoliko dana nakon smrti Depove majke.

CDM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.