Engleska štampa Anastasiji:
Anastasija Ražnatović

Obični građani Srbije osudili proslavu

Engleska štampa Anastasiji: "Ćerka ubijenog kriminalca se razmeće bogatstvom"

Vijest o Anastasijinom rođendanu stigao je i do Britanaca, a njihov tiražni tabloid Dejli Mejl posvetio joj je članak sa naslovom "Ćerka ozloglašenog srpskog ratnog gangstera, koji je ubijen prije nego što je trebalo da mu se sudi za ratne zločine, hvali se ogromnim bogatstvom dok slavi 18. rođendan".

 Neki smatraju da je to samo proslava prebogate tinejdžerke, dok drugi smatraju da je to samo podsjećanje na očevu kriminalnu prošlost - piše Dejli Mejl. 

Oni su napomenuli da su Anastasijinom slavlju prisustvovali političari, muzičari, biznismeni i glumci. U članku piše i da su obični građani Srbije osudili proslavu i prenijeli njihove negativne komentare sa društvenih mreža.

Britanci su naveli i  da je Arkan učestvovao "u genocidu nad stotinama hiljada Hrvata i muslimana".  

Srbija Danas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.