Holivudski glumac odmara u Budvi
Parker Jang

Parker Jang

Holivudski glumac odmara u Budvi

Holivudski glumac i model Parker Jang s bratom Nelsonom i djevojkom Stefani Veber nalazi se na trodnevnom odmoru u Budvi kao gost Turističke organizacije tog grada i hotela "Budva" i "Forza Mare".

Kako su saopštili za RTCG iz TO Budva, glumac će u Budvi obići Stari grad, ostrvo Sv.Nikola, Mogren, Pržno, Reževiće i Sv.Stefan. Planirano je da posjeti i Porto Montenegro, Boku Kotorsku i Lovćen.

Parkerov novi film "Tri muškarca i onaj četvrti" otvorio je "Comedy Fest" u beogradskom "Cineplex"-u 25. maja. Taj Međunarodni filmski festival komedije se, osim u Srpskoj prijestonici, održavao i u Podgorici, Budvi, Novom Sadu i Kragujevcu.

Jang je postao poznat po serijama "Suburgatory" u kojoj glumi Rajana Seja i "Enlisted", gdje tumači lik Rendija Hila. Kao model bio je zaštitno lice Tomija Hilfigera i Kalvina Kleja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.