Džoni Dep neće biti optužen za napad na Amber Herd
Džoni Dep

Viđen u društvu misteriozne brinete

Džoni Dep neće biti optužen za napad na Amber Herd

Policija neće istraživati slavnog holivudskog glumca Džonija Depa povodom tvrdnji njegove supruge Amber Herd da je fizički zlostavljao.

Ove vijesti objavljene su gotovo istovremeno kada su se pojavila njegove fotografije, na kojima pije koktele do dva sata poslije ponoći u društvu misteriozne brinete, u hotelskom baru u Stokholmu, piše Daily Mail.

Za to vrijeme, američki mediji prenose da on neće biti gonjen za to što je navodno gađao 30-godišnju glumicu mobilnim telefonom, zbog čega je podnijela papire za razvod.

Dep je u švedsku prijestonicu stigao povodom koncerta svog benda Hollywood Vampires, a iako je tokom njihove evropske turneje dane uglavnom provodio okružen telohraniteljima i zaključan u hotelskoj sobi, sinoć je napravio izuzetak. U hotel je navodno stigao oko jedan sat poslije ponoći, pa su bar morali da otvore specijalno za njega.

Džoni je djelovao opušteno i raspoloženo, a najviše vremena proveo je u društvu ljepotice čiji identitet nije poznat. Tu su se zadržali oko sat vremena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.