Od Duškovih fotografija sa Karleušom će vam se zavrtjeti u glavi (FOTO)
Duško i Jelena

Oduševio fanove

Od Duškovih fotografija sa Karleušom će vam se zavrtjeti u glavi (FOTO)

Duško Tošić podijelio je sa svojim fanovima djelić atmosfere s porodičnog odmora u Dubaiju koji je oduševio i njegove fanove i obožavaoce njegove supruge.

Popularni fudbaler "Bešiktaša" Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša trenutno borave u Dubaiju, gdje se opuštaju nakon naporne godine i brojnih obaveza koje su s uspjehom završili.

Untitled

Naravno, oni ne mogu da odole čarima lijepog vremena i sunca, pa dobar dio vremena provode na plaži, gdje je nastao fenomenalan selfi koji je Duško objavio na društvenoj mreži Instagram.

jeca

On ne otkriva ništa, a pokazuje mnogo - bliskost, ljubav, preplanula tijela, istančan modni ukus...

jk

Bulevar.b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.