Ako se vjenčaju, dobiće 50.000 eura!
Nenad i Zorica

Primamljiva ponuda

Ako se vjenčaju, dobiće 50.000 eura!

Happy televizija nudi ogromnu svotu novca ovim ukućanima ako pristanu da kažu sudbonosno "da" u rijalitiju.

Happy televizija pokušava na sve načine da nagovori Zoricu Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza da se vjenčaju u Parovima, pa su im spremili ponudu koju rijetko ko može da odbije - 50.000 eura!

"Ljubavna priča Zorice i Nenada je mnogo zanimljiva gledaocima, pa bi njihova svadba u Parovima bila pun pogodak i Happy televizija je spremna da ih obraduje svadbenim poklonom od čak 50.000 eura", rekao je izvor iz produkcije za "Informer".

Rejting rijalitija se naglo povećao kada se frizerka vratila u luksuznu vilu u Zemunu i nastavila ljubavnu priču sa Gastozom, iako je on prethodno imao aferu sa drugom ukućankom - Ružicom Veljković.

Pošto bi za razliku od svadbe Vesne Rivas i Zmaja ovo vjenčanje bilo pravo, produkcija bi budućim mladencima obezbijedila sve što im je neophodno.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.