Zajedno su već 15 godina, a ovo je njihova prva zajednička fotografija (FOTO)
Foto: Splash

Poznati par

Zajedno su već 15 godina, a ovo je njihova prva zajednička fotografija (FOTO)

Zajedno su već 15 godina, ali rijetko ih viđamo zajedno na fotografijama.

Bivša poznata teniserka, lijepa Ana Kurnjikova postavila je prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama zajedno sa svojim dečkom, španskim pjevačem Enrikeom Iglesijasom s kojim je u vezi već 15 godina. 

Iako se zabavljaju još od 2001. godine, Ana (35) i Enrike (41) strogo čuvaju svoju privatnost te ih rijetko viđamo na zajedničkim slikama. Zajedničke slike na društvenim mrežama gotovo da ne postoje. 

Na foki teniserka pozira sa svojim poznatim dečkom i mlađim polubratom Alanom. 

Kurnjikova se uvijek uzdražavala od komentarisanja svoje dugogodišnje veze sa zgodnim pop pjevačem, a glasine o vjenčanju i raskidima prate ovaj par još od trenutka kad su počeli da se zabavljaju.

ana

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.