Ceca se fotografiše za novi album na tajnoj lokaciji!
Svetlana Ražnatović

Najbolje tek predstoji

Ceca se fotografiše za novi album na tajnoj lokaciji!

Ljetnji hitovi se polako nižu. Pjevačice čine sve kako bi se njihove pjesme vrtjele ovog ljeta. Međutim, ono najbolje tek predstoji.

Najveća muzička zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović završila je svoj novi album koji će svjetlost dana ugledati krajem juna. Dakle, pjesme su gotove, a Ceca je danas počela sa snimanjem fotografija za novi album.

-Provjereni tim radi na pripremama i samom fotografisanju. Lokacije su birane nedeljama unazad, pažljivo je rađeno i na njenom stajlingu. Očekuje se dosta novina – otkriva dobro obaviješten izvor pjevačice.

Pored toga izvor  otkriva da Cecu očekuje još snimajućih dana, ali da je to sve pod velom tajne želeći na taj način da iznenadi svoje fanove. Nema sumnje da će pjesme biti pravi hitovi, ali isto tako i fotografije, kao i kompletan vizuelni identitet albuma. Uostalom, kada je riječ o Ceci do sada je sve bilo na najvišem nivou pa tako nema razloga da ne bude i ovoga puta.

Podsjetimo, na novom albumu zajedno sa Cecom učestvovala je i njena ćerka Anastasija Ražnatović. Krajem juna, tačnije 26, izlazi novi album kada će nestrpljenju doći kraj i kada ćete premijerno moći da čujete nove Cecine numere.

anastasija

Pink.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.