Evo koliko je Marija Šerifović iskeširala za vjereničko prstenje! (FOTO)
Marija Šerifović

Nije žalila

Evo koliko je Marija Šerifović iskeširala za vjereničko prstenje! (FOTO)

Pjevačica Marija Šerifović nije žalila za novcem kada je odlučila da se vjeri, pa je za vjereničko prstenje dala oko 2.500 eura.

Marija je riješila da svoju i ruku svoje vjerenice ukrasi prstenjem jednog od najpopularnijih svjetskih proizvođača nakita, pa je za to izdvojila pozamašnu svotu.

Šerifovićeva je za crno-zlatni prsten svoje drage izdvojila 1.450 eura, a za svoj, takođe zlatni prsten, nešto manje, tačnije 1.120 eura. Cijene su izložene na sajtu tog poznatog brenda.

"Marija nije žalila za novcem kada je u pitanju nakit koji će krasiti njenu ruku, kao ni ruku njene izabranice", rekao je izvor, prenosi Kurir.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.