Princ Vilijam na naslovnici časopisa za homoseksualce
Princ Vilijam

Princ Vilijam na naslovnici časopisa za homoseksualce

Princ Vilijam pojavio se na naslovnoj strani britanskog časopisa za homoseksualce "Atitjud" u kampanji usmjerenoj ka zaštiti prava LGBT populacije.

On je postao prvi član britanske kraljevske porodice koji se pojavio na naslovnoj strani nekog časopisa namijenjenog homoseksualcima. 

Vilijam, drugi u nasljednom redu za britanski presto, pozvao je mlade ljude koji trpe nasilje zbog svoje seksualne orijentacije da potraže pomoć. 

"Niko ne bi trebalo da bude maltretiran zbog svoje seksualnosti ili iz bilo kog drugog razloga", naglasio je britanski princ. 

On je takođe dodao da niko ne treba da bude predmet mržnje kakvoj su bili izloženi ti mladi ljudi. 

Britanski princ juče je izrazio solidarnost sa žrtvama masakra u klubu za homoseksualce u Orlandu u kojem je ubijeno 49 ljudi.

princ

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.