Više nema sumnje: Stradao dječak koga je ščepao aligator
Džeri Demings

Orlando

Više nema sumnje: Stradao dječak koga je ščepao aligator

Više "nema sumnje" u to da je dvogodišnji dječak kojeg je odvukao aligator u odmaralištu Dizni u Floridi nastradao i nije više živ, saopštili su lokalni zvaničnici.

Džeri Demings, šerif okruga Orindž, rekao je na konferenciji za medije da je u toku akcija pronalaženja njegovog tijela, prenosi Rojters.

Demings je to saopštio 15 sati nakon što je aligator napao dječaka, podsjetila je britanska agencija.

Incident se dogodio sinoć tokom filmske noći na plaži hotela "Grand Floridijan", prenijela je američka mreža Si-En-En.

Demings je naveo da se porodica dječaka odmarala na pjeskovitom dijelu obale u blizini lagune Seven Siz, koja pripada hotelu, a "dijete je hodalo po plićaku duž obale jezera kada ga je napao aligator".

"Otac je ušao u vodu i pokušao da otme sina iz čeljusti aligatora", rekao je šerif i dodao da je otac zadobio manje ogrebotine na rukama, ali nije uspio da spase sina.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.