Kim Kardašijan gola na naslovnici GQ (FOTO)
Kim Kardašijan

Nova fotka oduševila njene pratioce

Kim Kardašijan gola na naslovnici GQ (FOTO)

Najnovija fotka na kojoj rijaliti zvijezda Kim Kardašijan leži među čaršavima potpuno naga oduševila je njene pratioce, a na naslovnici „GQ“ pokazala je ostatak tijela koje je prekrila kožnom jaknom.

Magazin najavljuje fotografije Kim kao neviđene do sada, a ona je nekoliko pokazala na društvenim mrežama. Sudiće prema broji nagih fotki koje je uradila do sada nismo sigurni da je ovo nešto što nismo vidjeli do sada.

Kim je povratila staru liniju i samopuzdanje, a čini se da je naslovnice magazina danas čekaju više nego ikada. Slikanje za "GQ" je njeno ostavrenje sna, a upravo je ovo taj tajni projekat koji je rijaliti zvijezda najavljivala protekli mjesec.

kim

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.