Prosidba na rođendanu:  Bali beg nevjestu okitio zlatom
Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen

Nakit vrijedan 12.000 eura

Prosidba na rođendanu: Bali beg nevjestu okitio zlatom

Burak Ozčivit vjerenici i koleginici Fahrije Evdžen poklonio zlatni nakit vrijedan 12.000 eura.

Prve nedelje juna donijele su nam odlazak još jedne proslavljene zvijezde turskih telenovela u "aleju velikana". Ali onu u koju putuju fatalni srcelomci sa Bosfora kad riješe da se, umjesto milionima dama na svim meridijanima, obećaju samo jednoj.

Tako je odluku da srce zauvjek pokloni vjerenici i koleginici Fahrije Evdžen, na šok armije obožavateljki, donio i markantni Bali-beg iz "Sulejmana Veličanstvenog", glumac Burak Ozčivit (31).

burakifahrije2

Spektakularnom prosidbom na rođendanu njegove drage potvrđeni su njihovi svadbeni planovi, a da je zaista spreman da Fahrije učini svojom kraljicom, Burak je dokazao i poklonom.

Naime, ženu svog života on je te večeri okitio zlatnim nakitom u vrijednosti od 12.000 eura, a osim ogrlica, minđuša i narukvica, koje buduća mlada dobila, pravi raritet predstavlja i zlatni sat firme "Guči".

Večernje Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.