Seka Aleksić zaludjela kolege (FOTO)
Seka Aleksić

Aca Lukas navalio na ženu, pa na Đanija

Seka Aleksić zaludjela kolege (FOTO)

Na nastupu Seke Aleksić folker i njegova žena nisu znali šta će od poljubaca, grljenja i veselja. A on je u jednom trenutku "strašno zavoleo" i kolegu Radišu Trajkovića.

Folk zvijezda Seka Aleksić u srijedu uveče nastupila je na jednom beogradskom splavu, a da je njen nastup uvijek dobra žurka vidi se i po njenim kolegama.

32ac1143bb368a2f23d2d0615e2f70fe

Aca Lukas sa suprugom Sonjom bio je za istim stolom sa Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovom suprugom, a samo malo dalje đuskala je i Sonjina ćerka Sofija.

5edcf0f9f3d8dc1b46404f5f16816f74

- Đani je na samom ulazu krenuo da zasmijava prijatelje.

- Je l‘ treba da se izuvamo? - pitao je dobro raspoloženi pjevač, a u istom stilu se nastavilo do sitnih sati.

Aca Lukas je svojoj ženi pjevao na uvce, mazio je i ljubio, a ni ona mu nije ostajala dužna. Uz stihove Sekinih hitova, sigurno je svima svašta padalo na pamet, a da je Aca Lukas uvijek spreman za ludorije pokazao je i poljupcima koje je uputio kolegi Đaniju!

Supruge ove dvojice pjevača pile su najskuplji šampanjac, dok su se Aca i Đani odlučili za pivo. I dok su se muževi na svoj način šalili, njih dvije su uživale.

- Nisu one marile za njihove šale, već su igrale uz Sekine hitove! U neko doba noći Seka je specijalno za njih otpjevala pjesmu.

Blic

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.